Cristiano Ronaldo poate debuta pentru Al-Nassr împotriva lui Leo Messi! Anunțul făcut de PSG 

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Leo Messi PSG Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 13:15
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 13:15

Cristiano Ronaldo (37 ani) a semnat cu Al-Nassr, grupare din Arabia Saudită. 

Superstarul portughez nu a apucat să debuteze pentru Al-Nassr, fiind obligat să își ispășească suspendarea primită de Federația Engleză după ce i-a dat peste mână și spart telefonul unui fan la finalul meciului Everton - Manchester United. Deși s-a scris că ar urma să joace primul său meci la noua echipă pe 22 ianuarie cu Al-Ettifaq, debutul ar putea avea loc mai devreme. 

Paris Saint-Germain a anunțat că va merge în Doha și Riad pe 18 și 19 ianuarie, într-un turneu amical. Jucătorii se vor întâlni cu fanii din Qatar și se vor antrena pe Khalifa Stadium, urmând a luat parte la o serie de activități organizate de partenerii clubului. 

PSG, amical de lux cu jucătorii de top de la Al-Hilal și Al-Nassr 

„Jucătorii vor zbura la Doha pe 17 ianuarie, iar apoi în Riad, Arabia Saudită pentru a juca împotriva unei selecții a jucătorilor de top ai cluburilor Al-Hilal și Al-Nassr. Meciul se va desfășura pe King Fahd Stadium din Riad pe 19 ianuarie. La sfârșitul meciului, echipa va reveni la Paris”. 

După organizarea de succes a Campionatului Mondial din 2022, călătoria din Qatar este o nouă oportunitate pentru a evidenția infrastructura inovativă a sportului din țară”, se arată în comunicatul postat de PSG. 

Astfel, Cristiano Ronaldo ar putea face parte din lotul lui Al-Nassr și și-ar putea marca debutul împotriva unei echipe stelare din care va face parte și marele său rival, Leo Messi (35 ani). Duelul ar putea fi ultima întâlnire dintre cei doi la nivel de club, în contextul în care în prezent joacă pe continente diferite. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!