Un fost star al fotbalului s-a apucat de tenis, iar fanii sunt impresionați de rezultatele lui

Diego Forrlan Tenis Uruguay Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 17:24
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 17:25

Retras din cariera de fotbalist, Diego Forlan a decis să se apuce de tenis! El are 45 de ani în acest moment.

În aceste zile, Forlan participă la al patrulea turneu ITF, deși a luat startul în tenis în 2023. Are opt victorii și trei înfrângeri, iar acum se află în sferturile de finală ale întrecerii MT1000 Lima, din Peru.

Nu a pierdut set la actuala competiție în care este încă pe tablou, fiind în acest moment pe locul 873 în ierarhia tenismenilor trecuți de 35 de ani, pe 778 în clasamentul celor trecuți de 40 de ani și pe locul al 438-lea al întrecerii în care sunt contorizați doar sportivii trecuți de 45 de ani.

Diego Forlan, evoluții apreciabile în turneele de tenis!

În 2015, Diego Forlan s-a întors în Uruguay pentru a semna un contract cu Penarol Montevideo. Fostul atacant de la Manchester United, Atletico și Inter, ultima oară la acea vreme în Japonia, la Cerezo Osaka, decidea, inițial, să-și încheie cariera la echipa de care e îndrăgostit încă din copilărie.

Acum în vârstă de 45 de ani, Forlan a stat un an și câteva luni în Uruguay, dar s-a retras abia în 2019, după ce a mai avut două experiențe, în India și în Taiwan.

De-a lungul carierei de fotbalist, Forlan a cucerit, printre altele, un Premier League și o Cupa UEFA.

Lucian Goian a fost coleg cu Diego Forlan

La Mumbai City, Forlan a jucat cu Lucian Goian, fratele lui Dorin Goian.

”Fiecare echipă de aici are loc pentru un jucător vedetă. La noi e Diego Forlan. Va fi o experiență interesantă. Va fi plăcut să joc împotriva unor vedete și să mă antrenez alături de Forlan. E un nume imens în fotbalul mondial.

Organizarea de aici e foarte bună, acesta este unul dintre factorii care m-au convins să vin la Mumbai. Nu ne lipsește nimic”, a spus Lucian Goian în 2016, când avea să afle că va juca alături de Diego Forlan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!