Rangers a anunțat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi după EURO 2024: ”Este foarte probabil!”

Ianis Hagi EURO 2024 rangers Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 17:19
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 17:19

Ianis Hagi nu a fost titular în primul meci al României de la EURO 2024, victoria senzațională obținută de tricolori în fața Ucrainei, scor 3-0.

Fiul legendarului Gică Hagi a fost introdus pe teren abia în minutul 62, în locul lui Dennis Man, și rămâne de văzut dacă Edi Iordănescu va miza pe el în meciul cu Belgia.

Rangers a anunțat că Ianis Hagi nu va mai continua pe Ibrox Park

Publicația Ibrox Noise susține că surse din conducerea clubului Rangers au anunțat că scoțienii vor renunța la serviciile a cinci jucători: Todd Cantwell, Tom Lawrence, Scott Wright, Sam Lammers și Ianis Hagi.

În privința internaționalului român, scoțienii susțin că acesta va pleca de la Rangers doar dacă scoțienii vor primi o ofertă interesantă pentru Ianis Hagi, însă sunt destul de siguri că mijlocașul echipei naționale a României nu va mai continua pe Ibrox Park.

Ianis Hagi va pleca de la Rangers dacă va veni o ofertă bună din partea unui club interesat de el, ceea ce este foarte probabil să se întâmple”, au scris scoțienii.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!