Dinamo a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul următor! Prețuri mai ”piperate” decât la Rapid

abonament Dinamo Dinamo Superliga fani Dinamo (22.09.2023)
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 16:57
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 16:58

Dinamo a scăpat la limită de retrogradare în sezonul precedent, după ce a trecut de Csikszereda Miercurea Ciuc la baraj, scor 2-0.


Acum, ”câinii” pregătesc sezonul următor în care își propun să se lupte pentru un loc mai bun în Superliga României. Cu mai puțin de o lună înainte de startul sezonului 2024-2025, Dinamo a pus în vânzare și abonamentele pentru sezonul următor.

La fel ca în sezonul recent încheiat, Dinamo va juca în meciurile de pe teren propriu pe ”Arcul de Triumf”, iar cele mai importante partide vor avea loc pe Arena Națională. 

Prețul celui mai ieftin abonament pentru sezonul următor la meciurile lui Dinamo ajunge la 400 de lei pentru suporterii care nu au fost abonați în sezonul precedent. Cei care se vor reabona vor beneficia de o reducere din partea clubului.

Pentru noii abonați, abonamentele pentru meciurile lui Dinamo sunt mai scumpe decât cele de la Rapid, echipă care își propune câștigarea titlului în sezonul precedent. Cel mai ieftin abonament pentru meciurie echipei lui Dan Șucu ajunge la 380 de lei.

Prețurile abonamentelor pentru meciurile lui Dinamo, sezonul 2024-2025:

 • Peluza NORD, PCH – 400 RON
 • Loc DNL, tribuna - 400 RON
 • Peluza SUD, tribuna – 400 RON
 • Tribuna 2 EST, Family – 600 RON
 • Tribuna 2 Est – 750 RON
 • Tribuna 1 Vest – 1.148 RON

Prețurile abonamentelor pentru suporterii care se vor reabona:

 • Peluza NORD, PCH – 348 RON
 • Loc DNL, tribuna - 348 RON
 • Peluza SUD, tribuna – 348 RON
 • Tribuna 2 EST, Family – 448 RON
 • Tribuna 2 Est – 548 RON
 • Tribuna 1 Vest – 948 RON
 • VIP Experience  - 4948 RON - pachetul include loc VIP, mâncare, băuturi, tricou de joc semnat de jucători – tricoul va fi oferit la prima prezentare la stadion.

„Abonamentele pentru meciurile disputate de Dinamo București, pe teren propriu, în sezonul 2024-2025, sunt pregătite să ajungă “acasă”, în posesia suporterilor dinamoviști!

Fiecare abonament reprezintă o veritabilă legitimație de suporter, dovada obiectivă a loialității față de culori, a pasiunii pentru fotbal, a iubirii necondiționate pentru Dinamo!

Abonamentele vor fi valabile atât pentru meciurile disputate pe Arcul de Triumf, cât și pe cele de pe Arena Națională. 

Pe întreaga perioadă de vânzare a abonamentelor, vor fi trase la sorți, săptămânal, premii pentru abonații sezonului 2024-2025: mingi și tricouri cu autografele jucătorilor, vizite în baza sportivă de la Săftica, dejun cu căpitanul/jucătorul favorit”, a transmis clubul din ”Ștefan cel Mare”.

Dinamo București, în această perioadă de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - Raul Opruț (KV Kortrijk / împrumutat), Kennedy Boateng (Austria Lustenau / gratis), Cătălin Cîrjan (Arsenal / gratis), Adrian Caragea (Sassuolo / gratis), Alexandru Roșca (Șelimbăr / 30.000 de euro), Cristian Licsandru (CS Tunari / gratis), Raul Rotund (Șelimbăr / gratis), Darius Gavrilă (promovat de la juniori), Răzvan Pașcalău (Lecce / gratis), Rareș Burnete (Lecce / gratis), Andrei Mărginean (Ternana / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Neluț Roșu (Oțelul / gratis), Gabriel Moura, Goncalo Gregorio, Christian Ilic, Daniel Iglesias, Răzvan Began, Quentin Bena, Ricardo Grigore, Edgar Ie, Darko Velkovski (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!