Fotbal extern

„Continuă să lupți!” Un fan al lui City, în comă după ce a fost bătut crunt de suporterii lui Brugge

Un suporter al lui Manchester City luptă pentru viață, după ce a fost bătut crunt de suporterii lui Brugge după meciul din grupele Ligii Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 12:02
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 12:07

Un suporter belgian de 63 de ani al lui Manchester City, care face parte din grupul suporterilor „Blue Moon Belgium”, a fost bătut și lăsat inconștient la pământ într-o stație de benzinărie după victoria categorică obținută de City în fața celor de la Brugge, scor 5-1, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

Potrivit martorilor, conflictul ar fi plecat de la faptul că suporterul aflat acum în comă purta un fular cu Manchester City.

„Blue Moon Belgia a fost victima violenței fără sens (susținători) aseară”, a scris grupul de fani belgieni pe Facebook.

„Tatăl meu a fost atacat mișelește. Sper ca autorii să fie prinși și pedepsiți. Am fost peste tot în Anglia și în restul Europei, niciodată agresivitate. Venim o dată în Belgia și e lăsat mort. Continuă să lupți, tată”, a fost mesajul lui Jurgen, fiului suporterului aflat în comă.

Manchester City, victorie clară cu Brugge, scor 5-1

Manchester City, finalista ediţiei trecute, a surclasat-o pe FC Bruges cu 5-1, prin golurile înscrise de Joao Cancelo (30), Riyad Mahrez (43 - penalty, 84), Kyle Walker (53) şi Cole Palmer (67), care a marcat chiar la meciul său de debut în Champions League.

Golul de onoare al belgienilor a fost reuşit de Hans Vanaken (81).

Modifică setările cookies