Campion mondial și câștigător de Nations League, condamnat la închisoare cu executare! Bayern a reacționat oficial

Lucas Hernandez Bayern Munchen Franta Campionate externe Lucas Hernandez
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 17:46
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 17:49

Lucas Hernandez (25 de ani) a fost condamnat de de Tribunalul din Madrid la șase luni de închisoare, și va avea timp până pe 19 octombrie pentru a se prezenta la Tribunalul cu numărul 32 și a-și alege penitenciarul în care va executa pedeapsa.

Bayern Munchen, clubul la care evoluează, a reacționat oficial, prin vocea președintelui Herbert Hainer. Acesta s-a rezumat să spună că nu vrea să comenteze evenimentele din viața privată a jucătorului său.

Reacția lui Bayern Munchen, după ce Lucas Hernandez a fost condamnat la închisoare

„Acum trebuie să meargă, va fi audiat și apoi vom vedea. Este viața privată a lui Hernandez, nu vreau să judec eu", a spus, conform Sky Sports, președintele lui Bayern.

Lucas Hernandez este campion mondial și, recent, câștigător de UEFA Nations League cu naționala Franței. 

„Domnul Lucas Francois Bernard Hernandez este citat să apară în fața Tribunalului în data de 19 octombrie 2021, la orele 11:00, unde i se solicită ca pentru zece zile să intre, în mod voluntar, într-un penitenciar la alegere”, se arată în citație conform AS.

Scandalul a avut loc în 2010

Incidentul pentru care a fost condamnat s-a petrecut în anul 2010, atunci când jucătorul, care evolua pentru Atletico Madrid în acea perioadă, a fost implicat într-un scandal imens, petrecut în plină stradă, cu soția sa, Amelia de la Osa Lorente. Cei doi au fost ulterior condamnați la muncă în folosul comunității pentru 31 de zile și au primit un ordin de restricție. 

Cuplului li s-a interzis să se apropie unul de celălalt sau să ia legătura în vreun fel, pe o perioadă de șase luni. Cu toate astea, au decis să plece împreună în luna de miere, iar apoi au fost prinși pe un aeroport din capitala Spaniei. Fotbalistul a fost arestat și pus la dispoziția Tribunalului Pentru Violența Împotriva Femeilor și eliberat ulterior. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!