Fotbal extern

Banii nu contează mereu! Șeicii de la Newcastle, refuzați de un antrenor celebru, câștigător a trei trofee Champions League

Șeicii de la Newcastle sunt hotărâți să transforme echipa într-o super putere la nivel internațional.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 13:40
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 13:45

Unul dintre tehnicienii care ar fi fost căutați pentru a prelua funcția de antrenor în locul lui Steve Bruce a fost Zinedine Zidane.

Potrivit presei din Marea Britanie, Mohammed bin Salman și-a dorit să-l aducă pe francez, însă Zidane i-ar fi refuzat pe șeici, explicând că nu intenționează să antreneze vreo echipă de club în viitorul apropiat. 

Pe lângă Zinedine Zidane, alte nume importante au fost aduse în discuție pentru funcția de antrenor la Newcastle, printre acestea numărându-se Antonio Conte, Frank Lampard, Steven Gerrard sau Lucien Favre. 

Vor să cumpere și Inter Milano! 
 

După ce a cumpărat clubul britanic pentru 350 de milioane de euro, prințul și-a stabilit o nouă țintă, Inter Milano.

Potrivit CalcioMercato, cele două părți implicate în posibila tranzacție au avut o întâlnire la jumătatea lui septembrie, cu ocazia meciului dintre Inter Milano și Real Madrid. 

În plus, publicația Libero a publicat un material potrivit căruia familia Zhang, cea care deține clubul italian, este dispusă să-l vândă pentru un miliard de euro. 

Modifică setările cookies