"Tipete si isterie din orice motiv!" Un fotbalist care a fost antrenat de Petrescu face dezvaluiri despre antrenorul roman: "Niciun stil de antrenament!"

"Tipete si isterie din orice motiv!" Un fotbalist care a fost antrenat de Petrescu face dezvaluiri despre antrenorul roman: "Niciun stil de antrenament!"

Fostul elev al lui Dan Petrescu din perioada petrecuta la Dinamo Moscova a vorbit despre antrenorul roman.

Vladimir Rykov, fundas central care joaca la Ural in prezent, a jucat sub comanda lui Dan Petrescu in cel de-al doilea sezon al romanului pe banca echipei din Rusia. Jucatorul a vorbit despre stilul lui Petrescu, fara sa aiba cuvinte de lauda la adresa sa. 

Rykov a dezvaluit ca romanul punea accent pe pregatirea fizica a fotbalistilor sai, si mai putin pe partea tactica. Totodata, jucatorul a evidentiat atitudinea extrem de agresiva a lui Petrescu de la antrenamente. 

"Nu am vazut niciun stil de antrenament. El tipa, urla si conduce. Petrescu este impulsiv: tipete si isterie din orice motiv. Nu exista o mana de antrenor. Faptul ca Petrescu a jucat la Chelsea nu este o calitate de antrenor, este un background fotbalistic.

Vorbind despre antrenor, el a pregatit echipa numai in mod emotional. Da, eram intr-o stare fizica buna. Era clar ca Petrescu era foarte preocupat de aceasta chestiune, dar la fotbal era foarte slab", a spus Vladimir Rykov pentru eurosport.ru

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies