Dan Petrescu prevede un viitor sumbru pentru fotbalul romanesc: "Trebuie sa ne uitam la exemplul Ungariei, e cel mai bun!"

Dan Petrescu prevede un viitor sumbru pentru fotbalul romanesc: "Trebuie sa ne uitam la exemplul Ungariei, e cel mai bun!"

Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului Ucraina - Austria.

Surprins de rezultatul final, mai ales ca un egal ar fi asigurat calificarea ambelor echipe, Dan Petrescu a vorbit si despre viitorul fotbalului romanesc. El acuza lipsa de investitii, care a dus la rezultatele mediocre atat ale cluburilor din Liga 1 cat si a echipei nationale. Aceste rezultate au dus si la diminuarea serioasa a numarului de spectatori din tribune. Dan Petrescu da ca exemplu Ungaria: 

"Trebuia sa investim bani si n-avem bani, si daca nu vin investitori va fi foarte greu sa crestem ca fotbal. Nationala noastra nu e la Euro pentru ca nu s-a investit la copii si juniori. Daca ne uitam la exemplul Ungariei, e cel mai bun." 

Citeste si:Dan Petrescu

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies