Swindon - Manchester City 1-4. ”Cetățenii”, victorie fără emoții în FA Cup. Jesus a ratat un penalty

Manchester City a făcut instrucție cu micuța Swindon Town în FA Cup, scor 4-1, și s-a calificat în faza următoare a competiției (turul al patrulea).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 23:50
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 23:50

Swindon - Manchester City 1-4

Min. 83: GOOOL Manchester City! Palmer restabilește diferența cu un șut superb, direct în vinclul porții lui Swindon.

Min 78: GOOOL Swindon Town! McKirdy scapă singur spre poartă și îl învinge pe Steffen cu un șut la colțul scurt!

Min. 62: Jesus ratează un penalty! Atacantul lui City execută slab și Ward reușește să pareze.

Min. 59: GOOOL City! Gundogan execută o lovitură liberă pe lângă zid și trimite lângă stâlpul din stânga al porții adverse.

Min. 28: GOOOL City! Gabriel Jesus dublează diferența din pasa lui De Bruye, după o eroare de proporții făcută de defensiva lui Swindon.

Min. 14: GOOOL City! Palmer a pătruns prin flancul drept, a driblat un adversar apoi a centrat în fața porții, de unde Silva a trimis balonul cu latul în poartă.

Min. 1: A început partida!

VEZI MECIUL LIVE AICI!


Manchester City are mai probleme de lot provocate de focarul de Covid-19 de la club, acolo unde 21 de jucători și membri ai staff-ului, printre care și antrenorul principal, Pep Guardiola, au fost carantinați după testarea pozitivă. Campioana Angliei se deplasează la Swindon pentru a treia rundă din FA Cup. 

Echipa de pe locul al cincilea din EFL League Two, a treia ligă engleză, vine după ce a obținut prima victorie în campionat, după o serie de patru meciuri consecutive fără victorie. De cealaltă parte, City defilează în Premier League, acolo unde se află pe primul loc în clasament. 

„Cetățenii” nu au mai pierdut în Premier League din 30 octombrie, de la meciul cu Crystal Palace. De atunci, echipa lui Guardiola are o serie incredibilă de 11 victorii consecutive în clasament. 

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în ianuarie 2002, tot într-un meci din FA Cup, când City s-a impus cu 2-0. Manchester City a câștiat 10 din ultimele 11 întâlniri cu Swindon, în toate competițiile, din 1988 și până în 2002. 

Modifică setările cookies