Anglia

Fanii care au pariat că Manchester City va câștiga titlul în Anglia și-au primit banii! Reacția genială a lui Pep Guardiola

Manchester City luptă pentru un nou titlu în Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 19:15
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 19:30

Clubul care domină competiția internă de ani buni pare să fi luat un avans serios pentru câștigarea celui mai puternic campionat din lume. Iar casele de pariuri din Anglia au aceiași părere.

O casă de pariuri din Anglia a plătit deja sumele persoanelor care au pariat că trupa ui Pep va lua titlul în acest sezon. Aceiași casă de pariuri a făcut un gest similar și în martie 2018.

City are 11 puncte avans față de Chelsea și 12 față de Liverpool, echipă ce are două meciuri în minus. Auzind vestea că cei ce au pariat pe triumful echipei sale au primit deja banii, Guardiola a avut o reacție genială.

”Să vină trofeul! Să fim campioni și să plecăm în Maldive pentru jumătate de an. Nu cred că se va întâmpla. Mai sunt multe puncte de disputat”, a fost reacția genială a lui Pep Guardiola.

Suma totală plătită de casa de pariuri este de 750.000 de lire. Prin aceiași tactică, aceștia s-au înșelat în 1998 și 2012.

Modifică setările cookies