benjamin mendy Manchester City Anglia

A șaptea acuzație de viol pentru Benjamin Mendy! Jucătorul lui City a apărut în fața tribunalului

Problemele continuă pentru fotbalistul lui Manchester City.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 14:35
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 14:35

Francezul Benjamin Mendy (27 ani), fundaşul lui Manchester City, a fost acuzat pentru un nou caz de viol, miercuri, cu ocazia prezentării sale în faţa unui tribunal englez, informează AFP.

A șaptea acuzație de viol pentru Benjamin Mendy!

Prin această nouă acuzaţie adusă la cunoştinţă de Crown Court din Chester (vestul Angliei), Benjamin Mendy, campion mondial în 2018 cu echipa Franţei, este vizat în total de şapte capete de acuzare de viol comise asupra a patru femei şi un cap de acuzare de agresiune sexuală împotriva unei a cincea.

Această nouă acuzaţie de viol se referă la o nouă plângere, pentru fapte care ar fi avut loc în iulie anul acesta, în timp ce precedentele fapte pentru care este acuzat datează din perioada octombrie 2020 şi august 2021.

Aflat în detenţie provizorie de la finele lui august, fotbalistul a compărut marţi timp de 40 de minute în faţa tribunalului. La această audiere, un alt bărbat, Louis Saha Matturie (40 ani), fără vreo legătură cu fostul fotbalist Louis Saha şi ale cărui legături cu Mendy sunt neclare, a compărut şi el, transmite Agerpres.

Acesta era acuzat, de asemenea, pentru şase violuri şi o agresiune sexuală. Cei doi au fost plasaţi în arest preventiv până la debutul procesului, amânat după ce iniţial era programat pe 24 ianuarie.

Mendy era deja acuzat în patru cazuri de viol şi în unul de agresiune sexuală, în urma denunţurilor formulate de patru tinere de 16 ani.

După trei ani la Olympique Marseille şi unul la Monaco, City l-a cumpărat în 2017 pe Mendy cu 52 de milioane de lire sterline (circa 60 de milioane de euro), jucătorul francez devenind atunci cel mai scump fundaş din toate timpurile. Cariera lui Mendy a fost însă perturbată de accidentări, cum a fost ruptura de ligamente încrucişate suferită în 2017.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!