Supervedeta din fotbalul mondial care a fost arestata dupa ce a ignorat carantina! Ce a patit starul cu mai mult de 10 ani petrecuti in Premier League

nolberto solano coronavirus Premier League Fotbal extern Supervedeta din fotbalul mondial care a fost arestata dupa ce a ignorat carantina! Ce a patit starul cu mai mult de 10 ani petrecuti in Premier League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Martie 2020, 13:54
Data actualizarii: Vineri 27 Martie 2020, 14:18

Acesta nu a tinut cont de regulile impuse de autoritati in perioada pandemiei de coronavirus.

Nolberto Solano, fostul fotbalist care a jucat mai mult de 10 ani in Prermier League, a fost arestat dupa ce a ignorat carantina. Intamplarea a avut loc in Lima, capitala statului Peru.

Solano a fost retinut dupa ce a organizat la o petrecere. Peru a declarat carantina totala pana pe 12 aprilie, in urma pandemiei de coronavirus. Solano a fost arestat alaturi de fostul sau coleg Pablo Zeggara.

Agentii de politie au fost nevoiti sa se catare pe unul dintre peretii casei in care era organizata petrecerea pentru a face arestarea. La locul interventiei, politistii au gasit mai multe masini cu oameni care ascultau muzica.

Solano a negat ca a organizat o petrece si a explicat ca era locuinta unui vecin care a invitat un grup la masa. "Nu cautati si alte probleme in afara aceleia pe care o stim cu totii", a spus fostul fotbalist pentru RPP Noticias.

 

Solani a fost retinut impreuna cu fiul sau minor si cu proprietarul casei in care se aflau.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!