Anglia

Antrenorul lui Newcastle nu mai suportă: ”I-ar plăcea să fie dat afară. Urăște fiecare secundă petrecută acolo”

Jamie Rednkapp, fostul mare mijlocaș al lui Liverpool, este convins că Steve Bruce (60 de ani), actualul antrenor al lui Newcastle, și-ar dori să plece de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 09:40
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 09:43

Newcastle a fost cumpărată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, deținut de familia regală, care are o avere colectivă estimată la 1,4 trilioane de dolari. Noul acționariat și-ar dori, oricum, să aducă un alt antrenor.

Rednkapp a dezvăluit de ce și-ar dori Bruce să plece de la Newcastle, echipă aflată pe penultimul loc în Premier League.

"Sunt total sincer când vă spun că lui Bruce i-ar plăcea să fie dat afară. El e un simbol al vechii conduceri, de aici și reacția fanilor. Urăște fiecare secundă pe care o petrece la Newcastle. Când va primi telefonul acela mare, se va simți eliberat", a spus fostul jucător al lui Liverpool, pentru Sky Sports.

În ultima perioadă, presa britanică a scris că Newcastle a fost refuzată de mai mulți antrenori, printre care Zinedine Zidane sau Brendan Rodgers. Pe listă ar fi și Frank Lampard, liber de contract după despărțirea de Chelsea de la începutul acestui an.

Antrenorul care o va prelua pe Newcastle va avea o misiune dificilă. ”Coțofenele” sunt pe penultimul loc în Premier League, cu trei puncte, la egalitate cu Burnley. O victorie ar putea scoate echipa din zona roșie.

Modifică setările cookies