Wayne Rooney antrenor newcastle Newcastle Anglia

Antrenorul care e gata să o preia pe Newcastle! Ce contract îi oferă miliardarii arabi care dețin clubul

Newcastle a fost cumpărată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, deținut de familia regală, care are o avere colectivă estimată la 1,4 trilioane de dolari. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 09:12
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 09:18

Noul acționariat și-ar dori să aducă un nou antrenor în locul lui Steve Bruce (60 de ani), tehnician care și-ar dori, oricum, să plece de la echipă. Miliardarii care dețin clubul britanic au fost refuzați până acum de antrenori precum Brendan Rodgers sau Zinedine Zidane.

Rooney ar putea fi antrenorul lui Newcastle

Echipa ar putea fi preluată din iarnă de Wayne Rooney, fostul star de la Manchester United, în prezent antrenor la Derby County. Fostul decar de pe Old Trafford ar fi tentat să preia clubul dacă Bruce va fi demis, anunță Chronicle Live.

Doar că Newcastle nu îi va oferi, oricum, un contract pe termen lung. Aceștia vor să dacă viitorul antrenor poate schimba fața echipei, așa că i se va propune o înțelegere ”pe termen scurt”. Adică, cel mai probabil, până în vară.

Antrenorul care o va prelua pe Newcastle va avea o misiune dificilă. ”Coțofenele” sunt pe penultimul loc în Premier League, cu trei puncte, la egalitate cu Burnley. O victorie ar putea scoate echipa din zona roșie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!