Anglia

Banii vorbesc! Bogații de la Newcastle încearcă o lovitură de proporții și sunt gata să ia un golgheter din Serie A

Newcastle studiază piața.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 20:38
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 20:51

Newcastle United, echipa cu cel mai bogat patron din fotbalul mondial, a declanșat ofensiva în privința transferurilor. Presa din Marea Britanie merge pe diferite piste, zi de zi, iar tabloidul britanic ține ritmul, oferind des știri despre formația din Premier League. 

Newcastle, pressing la Dusan Vlahovic

Potrivit publicației mai sus citată, Newcastle intenționează să-l achiziționeze pe atacantul Fiorentinei, Dusan Vlahovic, în perioada de transferuri din luna ianuarie. 

Trupa din Serie A l-ar putea lăsa pe sârbul în vârstă de 21 de ani să plece pentru 50 milioane de lire sterline (69 milioane de dolari), mai ales că Vlahovic a refuzat deocamdată să-și prelungească înțelegerea care expiră în iunie 2023. 

The Sun mai scrie că Newcastle are un adversar de top în încercarea de a-l ademeni pe Dusan Vlahovic. Și Tottenham Hotspur intenționează să-l convingă pe atacantul de careu, mai ales în contextul în care Harry Kane, căpitanul formației, e pe picior de plecare. 

  • 50 milioane de euro e cota de piață a vârfului născut în Belgrad
  • 6 goluri în 12 selecții a înscris Vlahovic pentru naționala Serbiei 
  • 1,90 m e înălțimea atacantului de la Fiorentina

Peste 250 miliarde de euro, averea lui Bin Salman

Noul acționariat, reprezentat de Amanda Staveley, cea care conduce acum echipa, vrea să aducă și un nou antrenor în locul lui Steve Bruce (60 de ani), care va fi concediat. Newcastle a fost preluată în mod oficial, luna trecută, de grupul de investiții din Arabia Saudită condus de Mohammed Bin Salman.

Averea lui Bin Salman e estimată la peste 250 de miliarde de euro, de zece ori mai mult față de patronul lui Manchester City, Sheikh Mansour.

Modifică setările cookies