Fotbal extern

Se intoarce EURO 2020 'acasa'? Englezii anunta ca prim-ministrul Boris Johnson vrea ca turneul final din vara sa fie in Anglia

Programat initial pentru vara lui 2020, turneul final va fi jucat in vara lui 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Martie 2021, 12:14
Data actualizarii: Marti 02 Martie 2021, 12:21

Mai multe tari au obtinut organizarea de meciuri pentru EURO 2020, insa acest sistem poate intampina probleme mari, dupa ce pandemia de coronavirus nu este tinuta sub control in toate tarile.

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a vorbit despre eventualitatea ca Anglia sa organizeze mai multe meciuri din cadrul EURO 2020, acesta spunand si ca tara e pregatita sa gazduiasca toata competitia.

  • Se intoarce EURO 2020 'acasa'? Englezii anunta ca prim-ministrul Boris Johnson vrea ca turneul final din vara sa fie in Anglia

"Orice alt meci vor vrea sa organizam, noi suntem pregatiti pentru asta. Suntem foarte, foarte incantati sa aducem fotbalul acasa, atat acum, cat si in 2030, pentru Cupa Mondiala. Anglia este casa fotbalului, e momentul potrivit.

O sa fie un lucru fantastic pentru tara. Noi deja avem cateva meciuri din EURO 2020, dar cu siguranta daca UEFA ne va cere, putem organiza toata competitia", a spus Boris Johnson pentru The Sun.

Printre tarile care ar trebui sa organizeze partide pentru EURO 2020 se numara si Romania, nu mai putin de 4 partide fiind programate pe National Arena in vara.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies