Rudi Garcia a anunțat ce planuri are Cristiano Ronaldo: „Nu își încheie cariera la Al-Nassr!”

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Rudi Garcia Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 15:00
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 15:02

Cristiano Ronaldo (37 ani) nu a reușit să se acomodeze încă la Al-Nassr, care a fost eliminată recent din semifinalele Supercupei Arabiei. 

Superstarul portughez nu a reușit să marcheze niciun gol în cele două meciuri pe care le-a disputat în tricoul lui Al-Nassr până acum. Antrenorul Rudi Garcia l-a „taxat” pentru ocazia din Supercupa Arabiei, pierdută de Al-Nassr în fața lui Al Ittihad, scor 1-3.

Antrenorul a vorbit despre viitorul atacantului care s-a despărțit cu scandal de Manchester United în această iarnă, dezvăluind că jucătorul nu își va încheia cariera în Arabia Saudită, cel mai probabil urmând să revină în Europa. 

Antrenorul lui Al-Nassr a vorbit despre viitorul lui Cristiano Ronaldo 

Deși a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate, cel mai mare contract din istorie, având un salariu de 200 de milioane de euro anual, Cristiano Ronaldo ar putea reveni în Europa. 

„Cristiano Ronaldo este o adiție pozitivă, ajută să dispensăm apărările adverse. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Nu își va încheia cariera la Al-Nassr, se va întoarce în Europa”, a spus Garcia conform sport.es

Rudi Garcia, declarație directă despre starul portughez

Antrenorul celor de la Al Nassr nu s-a ferit de cuvinte la finalul partidei, mărturisind că ratarea lui Cristiano Ronaldo din prima repriză a contat foarte mult. 

"Unul dintre lucrurile care au schimbat cursul jocului a fost ratarea lui Cristiano Ronaldo din prima repriză. Îi felicit pe cei de la Al Ittihad. S-au prezentat mult mai bine în prima repriză decât noi. În partea a doua am fost mai buni, dar nu am reușit să întoarcem scorul", a spus Rudi Garcia, potrivit Sportbible.

Cristiano Ronaldo a fost titular la Al Nassr și a jucat pe întreaga partidă. Fotbalistul a avut un singur șut pe spațiul porții în prima repriză, însă nu a reușit să înscris.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!