Răsturnare de situație! Dorit lângă Ronaldo la Al-Nassr, Keylor Navas e la un pas de Premier League

Keylor Navas Al-Nassr Cristiano Ronaldo Nottingham Forest Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 14:06
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 14:06

Dorit lângă Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, la Al-Nassr, Keylor Navas poate prinde un transfer spectaculos pe finalul carierei.

UPDATE: Jurnalistul Nicolo Schira scrie că Navas a refuzat oferta venită din partea lui Al-Nassr, chiar dacă presa internațională a scris că Ronaldo s-ar fi implicat pentru a-l aduce pe fostul său coleg de la Real Madrid la Riyadh.

Costaricanul este în discuții avansate cu Nottingham Forest, așa cum anunță mai multe publicații din Franța.


S-a zvonit că Al-Nassr este interesată de serviciile fostului portar de la Real Madrid, în prezent la PSG, căruia arabii i-ar fi oferit și un contract valabil pe trei sezoane. Acum, se pare că Navas a primit o altă ofertă, din Premier League.

Keylor Navas, dorit în Premier League!

Nottingham Forest este ”serios interesată” de serviciile lui Keylor Navas, care ar putea fi transferat sub formă de împrumut de la PSG, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

Navas ar fi tentat de o experiență în Premier League, astfel că acum mutarea depinde doar de PSG, care va decide dacă-l va ceda sau nu pe costarican sub formă de împrumut la fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

Keylor Navas a jucat mai bine de nouă ani în Spania, unde a ajuns prima oară la Albacete. A mai evoluat pentru Levante, iar în 2014 a ajuns la Real Madrid pentru zece milioane de euro, unde a câștigat de trei ori Liga Campionilor.

Navas joacă la PSG din 2019, unde a fost transferat în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Cota sa de piață este de cinci milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!