Cum a schimbat Cristiano Ronaldo fotbalul din Arabia Saudită! Dezvăluirea făcută de Marius Șumudică

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Marius Sumudica Fotbal extern Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 17:28
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 17:34

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a disputat deja două meciuri pentru Al-Nassr, însă nu a reușit să marcheze primul său gol pentru gruparea din Arabia Saudită.

Mai mult, Al-Nassr, cu Ronaldo pe teren, a fost eliminată de Al-Ittihad, în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite, fiind învinsă cu scorul de 3-1.

Marius Șumudică a dezvăluit că în ciuda acestor insuccese Cristiano Ronaldo a schimbat fața fotbalului din Arabia Saudită, însă a profitat de context pentru a trimite câteva săgeți către cei care au spus că fotbalul din Orientul Mijlociu este mult sub cel din Europa.

Șumudică: „Ronaldo, un impact extraordinar!”

„Îmi pare bine pentru Mirel că și-a găsit echipă, îmi pare bine, că își dorea foarte mult să ajungă în Arabia Saudită.

Ronaldo, ce să spun, un impact extraordinar. Ați văzut atmosfera. Am înțeles că au vândut toate abonametele și toate biletele până la sfârșitul campionatului.

Dar nu-i așa simplu pentru Ronaldo. În două meciuri nu a dat niciun gol. Păi eu când spuneam că nu e simplu prin Arabia Saudită, râdea lumea prin România.

E cel mai puternic campionat din Orientul Mijlociu, toată lumea și-ar dori să ajungă acolo, drept dovadă și fostul selecționer și-a dorit să ajungă acolo”, a spus Marius Șumudică la plecarea din țară.

Cristiano Ronaldo lusitan a semnat luna trecută un contract pe doi ani şi jumătate cu Al-Nassr în valoare de 200 de milioane de euro, sumă neconfirmată oficial de clubul saudit.

Săptămâna trecută, starul lusitan a reuşit o dublă în faţa campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, care a disputat un amical la Riad împotriva unei selecţionatei locale compuse din jucători ai echipelor Al-Nassr şi Al-Hilal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!