VIDEO Sezon de coșmar încheiat pentru Ciprian Tătărușanu! Retrogradare și zeci de goluri primite după 0-8, 0-7, 0-6, 0-5 și 0-4

Ciprian Tatarusanu Abha Club Al-Tai andrei cordea Saudi Pro League Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 09:16
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 09:25

Fostul portar al naționalei evoluează în prezent la Abha Club, în Arabia Saudită.

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea nu vor mai evolua în prima ligă saudită din sezonul următor, după ce echipele lor, Abha Club și Al-Tai, nu au reușit să obțină rezultatele necesare pentru a se salva de la retrogradare în ultima etapă a campionatului.

Fostul portar al naționalei a încheiat Saudi Pro League pe locul 16, după un sezon de coșmar, în care a primit 87 de goluri în cele 36 de meciuri jucate în campionat și cupă.

După ce echipele lor au retrogradat, cel mai probabil, Tătărușanu și Cordea își vor găsi noi angajamente pentru sezonul viitor.

Tătărușanu, nota 4 în Gazzetta dello Sport după sezonul din Arabia Saudită

Spre finalul sezonului din Arabia Saudită, Gazzetta dello Sport a acordat note numelor mari din fotbal care au ales să facă pasul în campionatul din Arabia Saudită. 

Tătărușanu se află la coada listei, alături de Karim Benzema (Al Ittihad), ambii primind nota 4.

"Sezon de coșmar pentru fostul portar al lui Milan. Echipa lui e pe locul 15, cu un singur punct deasupra locurilor retrogradabile. Tătărușanu a încasat 79 de goluri, iar echipa lui are cea mai slabă apărare din întreg campionatul. Multe erori din partea lui Tătărușanu, unele la care nu te-ai aștepta de la un portar de vârsta lui. Dintr-un element de siguranță, Tătărușanu a devenit câlcâiul lui Ahile. Doar patru meciuri fără gol primit", scria Gazzetta dello Sport la mijlocul acestei luni.

Meciurile de coșmar ale lui Ciprian Tătărușanu din acest sezon

27 aprilie 2024: 0-4 cu Al-Okhdood

18 aprilie 2024: 0-5 cu Al-Shabab

2 aprilie 2024: 0-8 cu Al-Nassr

21 decembrie 2023: 0-7 cu Al-Hilal

30 noiembrie 2023: 0-6 cu Al-Ahli

Golurile încasate de Ciprian Tătărușanu în ultima etapă

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!