VIDEO Început de an dezastruos pentru Laurențiu Reghecampf! Ce a făcut Al Tai, în primul meci din 2024

Al Tai Al Ittihad Laurentiu Reghecampf Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 22:19
Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 22:40

Al Tai și Al Ittihad s-au confruntat în etapa a 19-a din campionatul Arabiei Suditei, la reluarea competiției. 

Cu Andrei Cordea titular, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a suferit o înfrângere drastică, scor 0-3. Fără Karim Benzema, neinclus în lot din cauza problemelor cu antrenorul echipei, Al Ittihad nu a avut probleme în a obține victoria.

În urma acestui rezultat, Al Ittihad a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive și a urcat pe locul cinci în clasament.

De cealaltă parte, Al Tai se află pe loc retrogradabil și a ajuns la patru eșecuri consecutive, cu doar 17 puncte după 19 etape.

Laurențiu Reghecampf a pierdut litigiul cu Mihai Rotaru

Antrenorul în vârstă de 48 de ani, acum la gruparea saudită Al Tai, a pierdut un proces cu Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova. 

Reghe s-a despărțit de Universitatea Craiova, formația amicului său, Mihai Rotaru, pe 18 septembrie 2023. A ales un contract avantajos la Al Tai, în Arabia Saudită, însă nu s-a înțeles cu finanțatorul oltenilor asupra felului în care s-a făcut despărțirea de echipa de pe "Ion Oblemenco". 

Cum antrenorul a promis că va plăti suma de 200.000 de euro pentru că a denunțat unilateral contractul, Mihai Rotaru a tot așteptat ca Reghe să vireze banii. Cum nu a făcut-o, avocații celor de la U Craiova au deschis un litigiu la Comisiile FRF. 

Recent a venit și nota de plată pentru Reghecampf. Fostul fundaș dreapta a fost sancţionat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu interzicerea desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la plata sumei de 200.000 de euro către fostul său club, Universitatea Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!