Robert Lewandowski Bayern Munchen fc barcelona reactie fani Fotbal extern

VIDEO Reacția neverosimilă a fanilor lui Bayern față de Robert Lewandowski. Cum l-au întâmpinat la revenirea la Munchen 

Robert Lewandowski a fost adus în această perioadă de mercato la FC Barcelona, după ce a făcut furori și a devenit o legendă la Bayern Munchen.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 17:27
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 17:49

Robert Lewandowski s-a transferat la FC Barcelona, iar după turneul din Statele Unite, polonezul a revenit la Munchen pentru a-și lua rămas bun de la colegi și staff.

După opt sezoane petrecute la Bayern, atacantul de 34 de ani a profitat de cele câteva zile libere pentru a merge în Germania și a-și lua la revedere de la foștii coechipieri și angajați ai clubului, așa cum promisese când a semnat pentru catalani.

Reacția neașteptată a fanilor lui Bayern Munchen

Mai mulți suporteri ai campioanei Germaniei s-au adunat în fața clubului și, la plecarea lui Lewandowski, i-au strigat "Hala Madrid!",  vizibili deranjați de decizia atacantului polonez.

"A fost trist. Întotdeauna voi fi recunoscător pentru ceea ce am câștigat și experimentat aici. Le-am mulțumit tuturor pentru ceea ce au făcut pentru mine și le-am făcut cadouri. A fost un moment dificil, plin de emoții", a declarat polonezul pentru Sky Germania.

Modifică setările cookies