Robert Lewandowski Bayern Munchen fc barcelona Hasan Salihamidzic Germania

„Tatăl meu m-a învățat să nu închizi ușa cu fundul când pleci!” Replică dură de la Bayern după acuzațiile lui Robert Lewandowski 

Relația dintre Robert Lewandowski (33 ani) și Bayern Munchen nu pare să se fi încheiat în termeni buni, situația fiind una tensionată. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 11:19
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 11:22

Directorul sportiv al campioanei Germaniei, Hasan Salihamidzic, s-a arătat iritat pe președintele Barcelonei, Joan Laporta și a vorbit în cuvinte dure despre Robert Lewandowski, după declarațiile făcute de atacantul polonez. Oficialul lui Bayern a oferit un interviu pentru Bild, care a publicat doar o parte din el, iar acolo Salihamdzic asigura că va vorbi „cu Laporta când ne vedem cu prima ocazie”

Nemții s-au enervat cu declarațiile făcute de președintele Barcelonei în turneul din SUA, când i-a mulțumit lui Robert Lewandowski pentru modul în care s-a comportat pentru a pleca de la clubul german. Oficiialii lui Bayern Munchen nu sunt deloc încântați de modul în care atacantul polonez a plecat: „E ceva ce Bayern nu acceptă!” 

Hasan Salihamidzic îl atacă pe Robert Lewandowski după declarațiile făcute de atacantul polonez

Totodată, Hasan Salihamidzic i-a răspuns lui Robert Lewandowski pentru acuzațiile făcute în ultimele declarații, când a spus că cei de la Bayern Munchen au mințit în legătură cu plecarea lui de la club. 

„Nu îl înțeleg pe Lewandowski. Tatăl meu m-a învățat că atunci când pleci nu închizi niciodată ușa cu fundul. Robert este pe cale să facă fix acest lucru”, a spus Salihamidzic conform Mundo Deportivo

Robert Lewandowski: „Pentru unii oameni, adevărul era problema!” 

„Nu, asta nu a avut nimic de-a face cu Erling. Eu sunt omul care crede că adevărul e mai important, chiar dacă nu e bine pentru mine. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu exactitate.

Dar dacă întrebarea este dacă eu am plecat din cauza lui, nu, eu nu vedeam nicio problemă dacă el ajungea la Bayern Munchen. Dar unii oameni nu îmi spun adevărul, ei spun lucruri diferite.

Iar pentru mine, era mereu important să fiu clar, să fie totul adevărat și poate că, pentru unii oameni, asta era problema. Și uneori știu că, atunci când ceva nu funcționează bine cu mine, văd și simt că poate e un moment bun pentru a pleca de la Bayern și a merge la Barcelona.

Simt că mă aflu în locul potrivit, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte de a pleca de la Bayern, înseamnă multă politică.

Clubul încerca să găsească un argument de ce nu mă vinde la o altă echipă, pentru că, înainte de asta, era dificil să le explici fanilor. Și a trebuit să accept că erau multe minciuni, foarte multe, despre mine.

Nu e adevărat, dar în cele din urmă, am știut că fanii chiar și în această perioadă, mă susțin mult”, a spus Robert Lewandowski, potrivit ESPN.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!