Lewandowski o acuză pe Bayern Munchen că a „fabricat” minciuni: „Pentru unii oameni, adevărul e o problemă!” 

Robert Lewandoski Barcelona Bayern Munchen Bayern Munich Germania Lewandowski
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 09:27
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 09:27

Robert Lewandoski nu-i iartă pe oficialii lui Bayern Munchen. 

Robert Lewandowski (33 ani) s-a despărțit vara aceasta de Bayern Munchen, după 8 ani în care evoluat la campioana Germaniei. Atacantul a semant un angajament valabil două sezoane cu FC Barcelona, bavarezii încasând 45 de milioane de euro pentru golgheterul lor, aflat în ultimul an de contract. 

Însă plecarea lui Lewandowski de la Bayern a ținut capul de afiș în această campanie de transferuri. Atacantul a anunțat clubul în mai multe rânduri că nu mai dorește să continue pe Allianz Arena, în timp ce oficialii germani nu au cedat niciun euro în favoarea Barcelonei. 

În cele din urmă, după ce s-a instalat pe Camp Nou, Lewandowski a fost întrebat dacă plecarea sa de la Bayern a fost cauzată de insistența bavarezilor de a-l aduce pe Erling Haaland (22 ani), care ulterior a semnat cu Manchester City. 

Vârful polonez a negat această teorie, dar a ținut să specifice că oficialii campioanei Germaniei au susținut multe lucruri neadevărate în ultimele luni în legătură cu el. 

Robert Lewandowski: „Pentru unii oameni, adevărul era problema!” 

„Nu, asta nu a avut nimic de-a face cu Erling. Eu sunt omul care crede că adevărul e mai important, chiar dacă nu e bine pentru mine. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat cu exactitate.

Dar dacă întrebarea este dacă eu am plecat din cauza lui, nu, eu nu vedeam nicio problemă dacă el ajungea la Bayern Munchen. Dar unii oameni nu îmi spun adevărul, ei spun lucruri diferite.

Iar pentru mine, era mereu important să fiu clar, să fie totul adevărat și poate că, pentru unii oameni, asta era problema. Și uneori știu că, atunci când ceva nu funcționează bine cu mine, văd și simt că poate e un moment bun pentru a pleca de la Bayern și a merge la Barcelona.

Simt că mă aflu în locul potrivit, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte de a pleca de la Bayern, înseamnă multă politică.

Clubul încerca să găsească un argument de ce nu mă vinde la o altă echipă, pentru că, înainte de asta, era dificil să le explici fanilor. Și a trebuit să accept că erau multe minciuni, foarte multe, despre mine.

Nu e adevărat, dar în cele din urmă, am știut că fanii chiar și în această perioadă, mă susțin mult”, a spus Robert Lewandowski, potrivit ESPN.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!