Primul club de top care intră în război cu federația și arbitrii! ”O organizaţie criminală” însărcinată cu ”exterminarea”!

olympiacos pireu Anastasios Papapetrou Evangelos Marinakis Panathinaikos Volos Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Decembrie 2023, 14:17
Data actualizarii: Luni 04 Decembrie 2023, 14:21

Meciul din ultima etapă a pus capăt răbdării oficialilor lui Olympiacos.

Echipa Olympiacos Pireu a remizat, scor 2-2, cu Volos, duminică, în etapa a 13-a din campionatul Greciei şi se află la trei puncte în spatele liderului Panathinaikos. 

Olympiacos a acuzat Federaţia de Fotbal că l-a ales pe arbitrul Anastasios Papapetrou pentru a decide "în mare parte" viitorul campionatului.

Ce s-a întâmplat în ultima etapă

În timpul meciului, Olympiacos a fost privată de două goluri, iar trei posibile penalty-uri nu au fost acordate de arbitru. 

Au fost incidente şi s-a recurs la gaze lacrimogene, iar jucătorii au fost nevoiţi să continue meciul în ciuda faptului că au avut probleme respiratorii.

Clubul, condus de Evángelos Marinákis, a emis un comunicat incendiar în care critică Federaţia Greacă de Fotbal şi o consideră drept "o organizaţie criminală" însărcinată cu "exterminarea" clubului elen.

”Mafia îşi va continua activitatea în fiecare săptămână”

"Ce se va întâmpla de acum încolo este incert. Mafia îşi va continua activitatea în fiecare săptămână, având ca arme arbitrii, petardele şi gazele lacrimogene. 

Oare vom aştepta să se întâmple o tragedie inimaginabilă pentru ca guvernul să se trezească şi să ia măsuri?", a continuat clubul din Pireu, citat de news.ro.

Clubul din Pireu a luat în vizor şi "statul şi autorităţile judiciare", care sunt "complet indiferente" şi care lasă fotbalul elen "într-o soartă întunecată", după ce în trecut au dat dovadă de "un zel deosebit pentru aşa-zisa purificare a fotbalului".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!