messi Balgradean Barcelona Dinamo Fotbal extern

Portarul roman pe care Messi l-a invins, dar care nu a primit berea din partea argentinianului, a reactionat! "Mi-as fi dorit si eu sa o primesc!"

Lionel Messi a depasit recordul detinut de Pele si a devenit jucatorul cu cele mai mai multe goluri marcate pentru un singur club (644).

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 21:07
Data actualizarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 21:16

Dupa ce a depasit acest record, argentinianul le-a trimis tuturor portarilor pe care i-a invins de-a lungul carierei bere personalizata. Campania spectaculoasa de marketing a lui Messi a fost facuta in parteneriat cu Budweiser, astfel ca jucatorul Barcei i-a trimis bere fiecarui goalkeeper pe care l-a invins pe parcursul carierei in meciuri oficiale.

Cristi Balgradean a fost invins de starul argentinian, dar nu a primit cadou din partea lui. Portarul roman primit gol de la Messi intr-un meci amical Dinamo - Barcelona, scor 0-2, jucat in 2012. 

Balgradean a aparat poarta dinamovistilor in acel meci si a dezvaluit ca si-ar fi dorit sa primeasca bere de la Messi. 

"Eu nu primesc berea, mi-as fi dorit si eu sa o primesc, dar din pacate am luat gol intr-un amical si nu primesc berea. Mi-as fi dorit sa joc impotriva lui Messi intr-un meci oficial", spus portarul CFR-ului pentru TelekomSport. 

Modifică setările cookies