Fotbal extern

Pentru Mircea Lucescu și Dinamo Kiev, FCSB e Steaua! Anunțul echipei din Ucraina

Clubul la care antrenează tehnicianul român a precizat că va disputa mai multe partide amicale. Printre adversari se numără Paris Saint-Germain, FC Barcelona sau Borussia Dortmund.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 13:12
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 13:16

Gruparea Dinamo Kiev a anunţat că va organiza o serie de "meciuri pentru pace". Printre adversarele echipei antrenate de Mircea Lucescu vor fi PSG, FC Barcelona sau Steaua, conform unui anunț al site-ului oficial al clubului ucrainean, preluat de news.ro.

"Dinamo va organiza o serie de meciuri caritabile sub sloganul: "Meci pentru pace! Opriţi războiul!". Meciurile amicale sunt programate în perioada aprilie-iunie 2022, cu adversari precum Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Steaua, Legia Varşovia, FC Barcelona, Benfica Lisabona, Ajax, Sporting sau FC Basel.

"Meci pentru pace! Opriţi războiul!"

Toate aceste meciuri cu participarea campioanei Ucrainei se vor desfăşura sub sloganul "Meci pentru pace! Opriţi războiul!". 

Scopul organizării acestor meciuri este informarea comunităţii internaţionale despre teribilul război din Ucraina şi strângerea de fonduri pentru sprijinirea ucrainenilor afectaţi de războiul cu agresorul rus", a anunţat Dinamo Kiev într-o postare pe contul oficial de Facebook, preluată de news.ro.

”Steaua” din postare face referire la FCSB și nu la CSA, echipa din Liga 2.

Modifică setările cookies