VIDEO Nu Sydorchuk sau Stepanenko, Mircea Lucescu este marea dorință a lui Gigi Becali! Rolul pe care i l-ar fi propus lui „Il Luce” la FCSB

Gigi Becali a răspuns pozitiv la ajutorul cerut de Mircea Lucescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 19:05
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 19:10

Gigi Becali (63 ani) s-a oferit să-i ajute pe juniorii celor de la Dynamo Kyiv cu baza de pregătire de la Berceni, pentru meciul din Youth League contra lui Sporting U19. Patronul FCSB-ului le-a pus la dispoziție toate condițiile ucrainenilor pentru a se putea pregăti optim. 

De asemenea, tot la inițiativa lui Mircea Lucescu (76 ani), Taras Stepanenko (32 ani), de la Shakhtar Donetsk, și Serhiy Sydorchuk (30 ani), de la Dynamo Kyiv, se vor antrena cu Florin Tănase&co. până la finalul sezonului, Gigi Becali dorind chiar să-i legitimeze pentru două luni pentru a-i utiliza în lupta la titlu cu CFR Cluj. 

Doar că, potrivit Fanatik, patronul FCSB-ului are o altă dorință. Acesta speră că Mircea Lucescu și-ar încheia socotelile cu Dynamo Kyiv, având în vedere războiul din Ucraina, și că va accepta rolul de manager general la FCSB din vară.

Gigi Becali: „Pe mine Sydorchuck mă interesează cel mai mult!”

Tototdată, întrebat dacă căpitanul lui Dinamo Kiev ar avea loc la FCSB, în condițiile în care deciziile legate de echipă sunt luate de el, iar roș-albaștrii nu au probleme în zona de mijloc e echipei, Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de 30 de ani. 

„E vorba de două luni, ăsta e fotbalist care joacă oriunde, e căpitanul echipei, e fotbalist mare, de clasă. Ne ajuta, dar asta e. El a spus că deocamdată nu, e situația care este. Pe mine Sydorchuck mă interesează cel mai mult.

Vor veni la bază, ei vin, sunt 38 de persoane care vin și o să stea aici, le-am arătat toate condițiile și le-a plăcut terenul de antrenament. Ăștia trei se vor antrena separat pentru echipa națională sau poate doar ăsta, nu știu. Ideea a fost de a ajuta și eu zic că îi dau o mână de ajutor să intre să joace, pentru el se antrenează. 

Se antrenează cu prima echipă sau separat, cum vor. Le-am pus la dispoziție tot să îi ajut, nu am nevoie de niciun ban, nici nu i-am mai propus nimic, să nu se interpreteze că ajut cu interes. Nu am niciun interes, dacă vrea Domnul să îmi dea campionatul bine”, a adăugat finanțatorul.

Modifică setările cookies