Mircea Lucescu Mircea Lucescu demitere mircea lucescu turcia Fotbal extern

OFICIAL | Mircea Lucescu, demis! Reactie surprinzatoare a antrenorului roman: "Mi-am facut treaba, mi-am indeplinit obiectivul!"

Mircea Lucescu a fost demis de la nationala Turciei.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Februarie 2019, 16:37
Data actualizarii: Luni 11 Februarie 2019, 16:40

Mircea Lucescu a preluat nationala Turciei in august 2017. A strant 4 victorii, 6 remize si 7 esecuri in aceasta perioada. In ultima vreme, din pricina rezultatelor oscilante, Mircea Lucescu a fost aspru criticat de presa turca.

Mircea Lucescu sustine ca nu are ce sa isi reproseze dupa experienta de pe banca nationalei Turciei si ca si-a indeplinit obiectivul pentru care a fost adus.

"Obiectivul nostru a fost sa schimbam echipa nationala a Turciei si cred ca procesul de reintinerire arata ca ne-am facut treaba si ca am ajuns la final de drum. Toata aceasta munca pe care noi am finalizat-o reprezinta o baza solida in campania pentru Euro 2020 si ii va ajuta pe cei din Federatie si pe viitorul antrenor. Rezilierea contractului a fost facuta de comun acord. Presedintele Federatiei si membrii conducerii m-au sprijinit si au crezut in mine. Vreau sa multumesc si echipei pentru ajutorul dat. Turcia va avea intotdeauna un loc special in inima mea", a declarat Mircea Lucescu pentru site-ul federatiei turce de fotbal.

Mircea Lucescu a ajuns la un acord cu Federatia Turca pentru rezilierea contractului. Locul teunicianului roman va fi luat de Senol Gunes, antrenorul lui Besiktas. Potrivit presei turce, cei doi antrenori ar putea face rocada, Lucescu fiind dorit pe banca clubului turc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!