Reactia de milioane a lui Mircea Rednic cand a aflat ca Lucescu ar fi fost dat afara de turci! Raspunsul antrenorului dinamovist dupa conflictul cu "Il Luce"

Reactia de milioane a lui Mircea Rednic cand a aflat ca Lucescu ar fi fost dat afara de turci! Raspunsul antrenorului dinamovist dupa conflictul cu "Il Luce"

Sepsi - Dinamo | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Presa turca da ca sigura plecarea lui Mircea Lucescu de pe banca nationalei Turciei. Mircea Rednic a reactionat la finalul meciului cu Sepsi dupa conflictul deschis avut cu "Il Luce" in ultimele saptamani: "Nu cred ca e adevarat!"

"Nu cred ca e adevarat. Nu cred. Adica nu l-au demis atunci si il demit acum? Nu cred ca e adevarat. V-am spus care e situatia: e un om pe care il respect foarte mult", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.

Mircea Rednic a dezvoltat subiectul la conferinta de presa. A precizat ca si-ar dori ca Lucescu sa vina ca investitor la Dinamo. Daca s-ar intampla asa ceva, Rednic ar fi primul care ar pleca de la Dinamo: nu ar putea colabora cu Lucescu.

"As fi primul care l-as propune sa vina la Dinamo! Atunci chiar ca as merita statuie pentru ca am reusit sa-l aduc pe Lucescu la Dinamo. Dar nu as putea lucra niciodata cu Lucescu", a declarat Mircea Rednic la conferinta de presa.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT