Mircea Lucescu Mircea Rednic rezultat sepsi dinamo scor sepsi dinamo sepsi dinamo Superliga

Reactia de milioane a lui Mircea Rednic cand a aflat ca Lucescu ar fi fost dat afara de turci! Raspunsul antrenorului dinamovist dupa conflictul cu "Il Luce"

Sepsi - Dinamo | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Februarie 2019, 22:34
Data actualizarii: Sambata 09 Februarie 2019, 22:43

Presa turca da ca sigura plecarea lui Mircea Lucescu de pe banca nationalei Turciei. Mircea Rednic a reactionat la finalul meciului cu Sepsi dupa conflictul deschis avut cu "Il Luce" in ultimele saptamani: "Nu cred ca e adevarat!"

"Nu cred ca e adevarat. Nu cred. Adica nu l-au demis atunci si il demit acum? Nu cred ca e adevarat. V-am spus care e situatia: e un om pe care il respect foarte mult", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.

Mircea Rednic a dezvoltat subiectul la conferinta de presa. A precizat ca si-ar dori ca Lucescu sa vina ca investitor la Dinamo. Daca s-ar intampla asa ceva, Rednic ar fi primul care ar pleca de la Dinamo: nu ar putea colabora cu Lucescu.

"As fi primul care l-as propune sa vina la Dinamo! Atunci chiar ca as merita statuie pentru ca am reusit sa-l aduc pe Lucescu la Dinamo. Dar nu as putea lucra niciodata cu Lucescu", a declarat Mircea Rednic la conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!