OFICIAL | FIFA reactioneaza! Comunicat oficial cu privire la acuzatiile de falsificare a voturilor pentru trofeul "Best Player"

OFICIAL | FIFA reactioneaza! Comunicat oficial cu privire la acuzatiile de falsificare a voturilor pentru trofeul "Best Player"

FIFA a raspuns acuzatiilor potrivit carora ar fi falsificat voturile pentru trofeul "Best Player" castigat de Lionel Messi

Usher Komugisha, un reporter din Africa al celor de la BBC,  a sustinut ca selectionerul Sudanului nu l-a votat pe Messi, asa cum aparea pe lista oficiale. Acesta postat chiar si o poza cu pagina pe care Zdravko Lugarusic si-a pus votul. Pe primul loc era Mohamed Salah, pe locul doi Sadio Mane si al 3-lea Kylian Mbappe. Cu toate acestea pe listele oferite de forul mondial, Lionel Messi a fost prima optiune a selectionerului.

"FIFA a fost dezamagita sa vada in mass-media o serie de articole care pun sub semnul intrebarii integritatea procesului de vot pentru Premiile FIFA Best Player. Aceste rapoarte sunt nedrepte si inselatoare.

Procedura de vot pentru fiecare dintre premii este supravegheata si monitorizata de un observator independent, in acest caz PricewaterhouseCoopers (PwC) Elvetia.

FIFA a solicitat tuturor asociatiilor membre sa isi prezinte formularele de vot atat in format electronic, cat si in scris.

Documentele scrise trebuie sa fie semnate si de persoanele responsabile ale asociatiei, precum si de persoanele autorizate sa voteze. Prin urmare, pentru ca un vot sa fie valabil, trebuie sa includa semnaturile respective si stampila asociatiei membre.

Atat FIFA, cat si observatorul independent pot demonstra ca toate voturile transmise in conformitate cu regulile si in termenele limita au fost luate in considerare. Prin urmare, nu exista nicio indoiala cu privire la autenticitatea rezultatului.

In cazul in care ar fi existat vreun caz in care s-a actionat gresit, chiar daca acest lucru nu a afectat rezultatul votului, FIFA va investiga si va aplica sanctiunile acolo unde este necesar", a fost comunicatul celor de la FIFAVIDEO PROTVPLUS.RO

Andi Moisescu: „Zecele perfect este ceva foarte rar. Din fericire, noi românii ne-am mai întâlnit cu el de-a lungul istoriei.” Românii au talent, din 7 februarie, la PRO TV!

01:59
Oana Radu, într-o relație amoroasă cu instructorul

Oana Radu: "Poate că fostul iubit nu merita să fiu cu el. Nu mi-a fost atât de fidel.


13:28
Matteo, cu viața schimbată de când a devenit tată

Matteo: "În viața mea n-am fost atât de emoționat. Nici nu mi-am dat seama că am plâns."


08:08
Marțea neagră cu Iulia Albu

Iulia Albu a analizat ținutele vedetelor de pe conturile acestora de Instagram. 


15:39
Ce trebuie sa faci pentru a o convinge pe Monica Cadogan, de la Imperiul Leilor, sa investeasca in afacerea ta?

03:33
Dragoș Petrescu – printre cei mai greu de convins. Concurenții trebuie să știe ce vor atunci când vor ajunge în fața lui și să îl convingă că o investiție poate fi returnată

04:47
Cătălin Zmărăndescu, de 4 ori tătic

C. Zmărăndescu: "I-am spus Matildei că urmează să aibă o surioară sau un frățior. Ne-am anulat vacanța din septembrie, atunci se naște copilul."


14:05
Ioana Ginghină, momentul adevărului

Ioana Ginghină: "Eu bănuiam că fostul soț este într-o relație.."


15:59
Bolile de inimă afectează tot mai mulți tineri

Fluctuațiile tensiunii și gheara în piept ar trebui să ne trimită imediat la medic. 

Dr. Adrian Linte: "Este indicat un control cardiac preventiv, după vârsta de 35 de ani."


10:23
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Grefierii, nemulțumiți de eliminarea pensiilor speciale. Cer sesizarea Curții Constituționale
BRAT