VIDEO "Nu s-a mai văzut așa ceva!" Cum și-au ignorat brazilienii selecționerul înaintea eliminării de la Copa America

Brazilia copa america Dorival Junior Marcelo Bielsa Uruguay Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 13:20
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 13:20

Brazilia a părăsit Copa America încă din sferturile de finală, după un eșec la loviturile de departajare împotriva Uruguayului.

Fără Vinicius Junior, care a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și a urmărit meciul din lojă, Brazilia lui Dorival Junior a început cu o linie de atac formată din Raphinha, Endrick și Rodrygo, însă nu a reușit să își creeze ocazii mari, iar primele 90 de minute s-au încheiat la egalitate, 0-0. La loviturile de departajare, Sergio Rochet, portarul Uruguayului, a apărat șutul expediat de Eder Militao, în timp ce Douglas Luiz a trimis în bară. Alisson a apărat și el o lovitură de la 11 metri, a lui Jose Maria Gimenez, însă Uruguay s-a impus după șutul decisiv al lui Manuel Ugarte. 

Jucătorii Braziliei și-au ignorat selecționerul înaintea loviturilor de departajare contra Uruguayului

După partida disputată în Las Vegas, jurnaliștii spanioli de la Marca s-au arătat foarte surprinși de modul în care selecționerul Braziliei, Dorival Junior, a fost tratat de jucătorii săi înaintea executării loviturilor de departajare.

Înainte de loviturile de departajare, jucătorii Braziliei s-au strâns într-un cerc pe teren și au făcut planul. Dorival Junior se afla în spatele jucătorilor, iar la un moment dat a dorit să intervină, ridicând un deget, însă jucătorii nici măcar nu l-au privit. 

"Nu s-a mai văzut așa ceva!", a titrat Marca după ce imaginile cu pregătirea brazilienilor au curs pe rețelele sociale. "Dorival a început să se scarpine în cap când a văzut că niciun jucător nu este atent la el".

Spaniolii au făcut o comparație și cu ceea ce s-a întâmplat în tabăra adversă, unde celebrul Marcelo Bielsa (68 de ani) este selecționer.

"Diferența este evidentă. Toți fotbaliștii uruguayeni au fost atenți la instrucțiunile lui Bielsa și s-au poziționat în jurul lui. În timp ce scria într-un carnețel, Bielsa și-a informat jucătorii despre planul pe care să îl urmeze. Coincidență sau nu, Uruguay a învins Brazilia cu 4-2 la loviturile de departajare, iar acum este în semifinale. Să fie acest detaliu factorul determinant?", au mai scris spaniolii.

Cum arată semifinalele la Copa America 2024

  • Argentina - Canada (miercuri, 03:00)
  • Uruguay - Columbia (joi, 03:00)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!