"Nu cred ca va mai juca fotbal!" Rivaldo, sceptic in ceea ce priveste sansele lui Eriksen de a reveni pe teren

Christian Eriksen Danemarca eriksen Euro Rivaldo Fotbal extern "Nu cred ca va mai juca fotbal!" Rivaldo, sceptic in ceea ce priveste sansele lui Eriksen de a reveni pe teren
Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 19 Iunie 2021, 11:20
Data actualizarii: Sambata 19 Iunie 2021, 11:23

Incidentul care l-a avut in prim-plan pe Eriksen inca are ecou in lumea fotbalului.

Externat din spital la o saptamana de la evenimentul neplacut care putea avea urmari tragice, Christian Eriksen ar putea sa spuna adio fotbalului, cel putin asa e de parere Rivaldo, fostul mare atacant brazilian al celor de la AC Milan sau Barcelona.

"Incidentul care l-a avut in prim-plan pe Christian Eriksen a fost infricosator…cazatura si lacrimile si disperarea jucatorilor. Este o situatie incredibila, fiindca acesti jucatori trec prin toate testele posibile si chiar si asa, uneori lucruri ca acesta se intampla. Din fericire a supravietuit si ii doresc tot binele din lume.

Nu sunt sigur ca va mai juca fotbal, dar mi-ar placea mult sa il vad intorcandu-se pe teren. Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu martor la asa ceva cat timp am fost pe teren, insa am vazut alte situatii similare la televizor, cu Serginho de la Sao Caetano sau Antonio Puerta de la Sevilla. Sunt situatii imprevizibile si nu pot decat sa sper ca nu se vor mai intampla niciodata", a spus Rivaldo conform presei din Brazilia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!