Moment penibil la interviul de dupa meci al lui Haaland! Ce intrebare a putut sa-i puna jurnalistul: "La noapte vei dormi singur?"

Moment penibil la interviul de dupa meci al lui Haaland! Ce intrebare a putut sa-i puna jurnalistul: "La noapte vei dormi singur?"

Borussia Dortmund a rezolvat inca din prima repriza partida contra celor de la Club Brugge, incheiata cu scorul de 3-0.

"Killerul" Romaniei, Haaland, a inscris de doua ori, in minutele 18 si 32, iar dupa meci a fost pus in dificultate de catre un jurnalist, care a parut sa-i puna niste intrebari incomode norvegianului. 

Reporterul de la CBS Sports l-a intrebat pe Haaland "daca va dormi singur la noapte", facand referire la faptul ca acesta mai avea nevoie de un singur gol pentru a pleca cu mingea acasa. Haaland a fost surprins de ce a auzit, iar fotbalistul a raspuns cu dificultate. Reporterul si-a dat seama ca intrebarea a luat o conotatie intima si a tinut sa clarifice situatia. 

Reporter: "Vei dormi singur la noapte?"

Haaland: "Hmm... da"

Reporter: "Nu iti vei lua prietena acasa deoarece n-ai inscris un hattrick!"

Haaland: "Asa este, n-am reusit."

La cateva momente dupa interviu, Jamie Carragher care se afla in studioul CBS Sports a glumit pe seama interviului, spunand: "Doamne! Am crezut ca vom fi dati afara!" 

Haaland are patru goluri in acest sezon de UEFA Champions League, iar sambata se va duela cu o alta "masinarie de gol", Robert Lewandowski, in "Der Klassiker". 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies