Zlatan Ibrahimovic AC Milan Balonul de Aur Mino Raiola Italia

Balonul de Aur, contestat: ”Eu nu-l pot lua în serios dacă Ibrahimovic nu l-a câștigat niciodată”

Balonul de Aur nu poate fi luat în serios dacă Zlatan Ibrahimovic nu l-a câştigat niciodată, a declarat Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lumea fotbalului, citat de TuttoMercatoWeb.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 08:00
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 08:03

"Balonul de Aur? Eu nu pot să-l iau în serios", a afirmat Raiola.

"După mine, Lewandowski ar fi trebuit să-l obţină în acest an. Şi Zlatan ar fi trebuit să-l obţină. Calitatea nu are întotdeauna câştig de cauză într-o democraţie. Emoţiile şi sentimentele joacă un rol în alegere. Cine îmi place şi cine nu", a spus agentul.

Balonul de Aur i-a revenit în 2021 argentinianului Lionel Messi, care a intrat pentru a şaptea oară în posesia acestei distincţii.

Ibrahimovic a declarat în această săptămână că nu ştie de ce nu a câştigat Balonul de Aur.

"De ce nu am câştigat niciodată Balonul de Aur? Nu ştiu, nu depinde de mine. Eu joc fotbal. Depinde cum văd alţii lucrurile. Acum a câştigat Messi Balonul de Aur şi mulţi spun că l-ar fi meritat Lewandowski. Nu este un lucru care mă opreşte.

Sigur, ar fi fost frumos să câştig Balonul de Aur, dar asta nu îmi schimbă cariera sau calitatea individuală. Am avut şansa să joc cu jucători mari şi în echipe mari. Şi ceva am câştigat...", a spus atacantul suedez, în vârstă de 40 de ani.

Agerpres.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!