Robert Lewandowski Bayern Munchen Fotbal extern

Lewandowski nu a câștigat Balonul de Aur, dar poate ajunge premierul Poloniei! Cine face propunerea

Robert Lewandowski (Bayern Munchen), propus pentru funcția de premier al Poloniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 14:54
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 14:58

Uli Hoeness, fost preşedinte al clubului Bayern Munchen, susţine că atacantul Robert Lewandowski (Bayern Munchen) are personalitatea necesară pentru a deveni în viitor premierul ţării sale, Polonia, transmite DPA.

Hoeness l-a descris pe Lewandowski în revista Kicker ca „o persoană care gândeşte mult” şi ca „un băiat inteligent”, care are „o viziune clară asupra lumii”.

„Aş avea încredere că Robert va deveni prim ministru în Polonia dacă ar intra în politică”, a spus Hoeness.

Polonezul a fost numit Personalitatea Anului 2021 de revista Kicker, care consideră că „în calitate de golgheter este un om al recordurilor” şi „prezenţa lui în public îl distinge de asemenea”.

Lewandowski, omul recordurilor în Bundesliga

Lewandowski a bătut în 2021 recordurile legendarului Gerd Mueller din Bundesliga, cu 41 de goluri marcate într-un sezon, respectiv 43 de goluri marcate într-un an calendaristic.

Fostul antrenor al polonezului, Hansi Flick, în prezent selecţionerul Germaniei, i-a adus de asemenea un omagiu polonezului care joacă la clubul bavarez din 2014.

„El a stabilit noi standarde cu jocul şi golurile sale. În copilărie îmi doream să-i imit pe cei mai buni atacanţi. Idolul meu a fost Gerd Mueller, iar eu am vrut să marchez goluri, să decid meciuri, să fiu ce a fost Gerd Mueller. Pentru copii, Gerd Mueller de azi este Robert Lewandowski”, a spus Hansi Flick, laureatul premiului Kicker din 2020. Agerpres

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!