VIDEO Martinez? Nu, Mbappe! Starul lui PSG a imitat gestul controversat al portarului Argentinei din finala Mondialului

kylian mbappe Argentina emiliano Martinez Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 16:57
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 17:00

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar în fața Franței, la loviturile de departajare. 

Ceremonia de la final a fost „pătată” de un gest șocant și controversat făcut de portarul naționalei Argentinei, Emiliano Martinez. Acesta a primit trofeul pentru 'Goalkeeper-ul turneului' și s-a bucurat într-un mod șocant și grosolan, ducând trofeul în zona intimă, sub privirile tuturor. 

Gestul făcut de Martinez a fost dur criticat, însă unii dintre jucători pare că s-au inspirat de la el. Unul dintre ei este chiar Kylian Mbappe, care a marcat un hat-trick în finală și care a fost ironizat de câteva ori de portar atât în vestiar, când Argentina sărbătorea, cât și în Buenos Aires. 

Kylian Mbappe, surprins imitându-l pe Emiliano Martinez 

Atacantul francez nu a comentat ironiile lui Emiliano Martinez la adresa sa. Mai mult, Kylian Mbappe pare să se fi inspirat de la portarul lui Aston Villa, fiind surprins la baza lui Paris Saint-Germain imitându-l. 

Fotbalistul a fost filmat de fani ieșind de la bază, ținând în mână un trofeu similar cu cel decernat 'Jucătorului meciului' la Campionatul Mondial. Glumind cu coechipierii, Mbappe și-a pus trofeul în zona intimă, așa cum a făcut și portarul Argentinei, fiind surprins râzând. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!