Superliga

"Mbappe s-a purtat foarte urât, de aceea am făcut asta!". Dezvăluiri la o lună după finala Argentina - Franța

A trecut o lună de la finala Cupei Mondiale dintre Argentina și Franța, scor 3-3 (4-2 d.l.d.), iar cele două tabere continuă să își arunce săgeți.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 10:28
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 10:28

Kylian Mbappe a marcat nu mai puțin de patru goluri în ultimul act - două în timpul regulementar, unul în prelungiri și unul la loviturile de departajare - iar starul francez a fost ironizat de argentinieni după finală, în special de portarul Emiliiano Martinez, care a fost în prim-plan cu mai multe episoade controversate.

Cristian Romero: "Mbappe l-a tratat foarte urât pe Enzo Fernandez"

Un moment tensionat s-a petrecut și pe teren. După ce Lionel Messi a înscris în prelungiri și i-a readus în avantaj pe sud-americani, fundașul Cristian Romero a sărbătorit provocator în fața lui Kylian Mbappe, iar jucătorul lui Tottenham și-a explicat acum gestul.

"Am sărbătorit golul în fața lui Mbappe pentru că Enzo Fernandez vorbise cu el, iar Mbappe l-a tratat foarte urât. De aceea am sărbătorit golul lui Leo în fața lui.

Revăd finala zilnic. Mi-am doriit mereu să înfruntăm Franța în finală pentru că ei erau campionii mondiali", a spus Cristian Romero, citat de RMC Sport.

Și Emiliano Martinez l-a ironizat pe Kylian Mbappe.

Desemnat cel mai bun portar al turneului, Martinez a făcut un gest obscen în timp ce ținea în mână premiul, însă nu s-a oprit aici. În vestiar a strigat "un minut de reculegere pentru Mbappe!", iar la sărbătoarea din Buenos Aires s-a amuzat ținând în mână o păpușă cu chipul aceluiași Mbappe.

"Dibu", așa cum este cunoscut portarul, a fost criticat de mai multe persoane importante din fotbal, care au catalogat gesturile sale "stupide" sau "lipsite de maturitate"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!