A venit replica lui Kylian Mbappe pentru Emiliano Martinez, după ce a fost ironizat constant la Cupa Mondială

kylian mbappe Argentina Cupa Mondiala emiliano Martinez Franta CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 08:15
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 08:15

Kylian Mbappe (24 de ani) a revenit la Paris Saint-Germain după Cupa Mondială și a înscris golul victoriei contra lui Strasbourg (2-1), în minutul 90+5, din penalty.

Deși a avut posibilitatea de a avea o vacanță mai lungă după Cupa Mondială, Mbappe a preferat să revină cât mai rapid la antrenamentele lui PSG, iar în primul meci de după pauza competițională a fost titularizat de Christophe Galtier.

Replica lui Kylian Mbappe pentru Emiliano Martinez

După meci, jurnaliștii francezi l-au întrebat pe Mbappe despre gesturile ironice făcute de portarul Argentinei, Emiliano Martinez, la adresa sa. Sud-americanul l-a "înțepat" înaintea finalei, după meci a strigat în vestiar "un minut de reculegere pentru Mbappe", iar la parada din Buenos Aires a ținut în brațe o păpușă cu chipul aceluiași Mbappe.

Starul Franței a preferat un răspuns elegant: "Modul în care se sărbătorește nu este problema mea. Nu îmi pierd energia cu astfel de lucruri inutile. Pentru mine este important să dau ce am mai bun pentru club", a spus Mbappe, potrivit RMC Sport.

Kylian Mbappe a vorbit și despre Lionel Messi, colegul său de la PSG care l-a învins în finala de la Cupa Mondială, dar și despre eșecul din Qatar, despre care spune că nu îl va putea digera niciodată.

"Îl vom aștepta pe Leo Messi să revină și să continuăm să câștigăm meciurile. Am vorbit cu Leo după meci și l-am felicitat. A fost misiunea carierei sale, pentru mine la fel, însă eu am eșuat. Personal, nu voi digera niciodată asta. Clubul nu este responsabil pentru pierderea finalei, așa că voi reveni cu cea mai pozitivă energie posibilă", a mai spus Mbappe.

Fanii lui PSG i-au dedicat în premieră un cântec lui Kylian Mbappe

Partida cu Strasbourg de pe Parc des Princes a adus și o premieră pentru Kylian Mbappe. L'Equipe scrie că, pentru prima dată din 2017 și până în prezent, ultrașii lui PSG i-au dedicat un cântec fotbalistului francez.

"Kylian Mbappe, acest jucător care ne face să vibrăm. Când se lansează e de neoprit. Puștiul din Franța, care nu încetează niciodată să ne uimească, joacă pentru Paris și face lumea să viseze", au scandat timp de câteva minute fanii lui PSG, potrivit sursei citate.

De asemenea, au existat și mai multe bannere de susținere pentru Mbappe: "Kylian, viitorul îți aparține" și "Golgheterul Cupei Mondiale, un produs pur al Parisului, tu ești campionul" au fost câteva dintre mesajele adresate jucătorului de la PSG.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!