Mario Balotelli antrenament Brescia Serie A Fotbal extern

SUPER Mario Balotelli a comis-o din nou! Fotbalistul problema nu a fost primit la antrenamentul Bresciei: paznicul l-a intors din drum

Mario Balotelli nu a fost primit la antrenamentele Bresciei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iunie 2020, 16:33
Data actualizarii: Marti 09 Iunie 2020, 16:44

Fotbalistul este in conflict cu oficialii clubului, dupa ce acesta a intarziat 10 zile la reunirea echipei. Presa internationala scrie ca Brescia se va desparti de Balotelli, iar o dovada in acest sens a fost facuta intr-una dintre diminetile trecute. 

Mario Balotelli la antrenamentele Bresciei

La antrenamentul din weekend, atacantul nu a fost primit in interiorul bazei de pregatire a clubului. Potrivit Gazzetta dello Sport, Balotelli a ajuns cu 20 de minute inainte de antrenament, insa unul dintre oamenii de la paza l-a intors din drum si nu i-a permis accesul in interiorul centrului sportiv. Motivul: certificatul lui medical, obligatoriu pentru toti fotbalistii din Serie A, nu este valabil pana miercuri.

Mario Balotelli la antrenamentele Bresciei

Cel mai probabil Balotelli va reveni la antrenamente in zilele urmatoare si va juca pana la finalul acestui sezon, plecarea lui fiind posibila in vara, mai ales ca, recent, presedintele Bresciei, Massimo Cellino, s-a aratat nemultumit de prestatia italianului. 

"El nu s-a prezentat la antrenamente, nu pare deloc implicat si interesat de acest club. Cred ca ambele parti au gresit. Am crezut ca daca va veni la Brescia, se va implica mai mult", a declarat Cellino.

In acest sezon, Balotelli a avut 19 aparitii pentru Brescia, inscriind 5 goluri. Echipa se afla acum pe ultimul loc in clasamentul din Serie A, cu 16 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies