Lucescu, socat cand a aflat ca fostul sau jucator a primit pedeapsa cu inchisoarea: "Brandao e un baiat dragut, nu face rau!"

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Noiembrie 2014, 12:43

	Lucescu, socat cand a aflat ca fostul sau jucator a primit pedeapsa cu inchisoarea: "Brandao e un baiat dragut, nu face rau!"

Brazilianul Brandao a fost condamnat la o luna de inchisoare, dupa ce l-a lovit cu capul in fata pe Thiago Motta la meciul dintre Bastia si Paris Saint-Germain. DETALII AICI

Mircea Lucescu considera ca pedeapsa cu inchisoarea primita de Brandao este un verdict mult prea dur.

"Inchisoare? Ei bine, in Franta nu se glumeste! Pare totusi o pedeapsa cam aspra, deoarece este o problema sportiva. Iar la un meci sunt adeseori trairi mai intense. Lucrurile nu se petrec la modul normal. Pentru ce a facut, Brandao trebuia sanctionat, iar suspendarea sa lunga era meritata. Insa o pedepasa cu inchisoarea este un lucru grav", a declarat Lucescu, care a mentionat ca Brandao este un "baiat dragut", "bataios pe teren, dar niciodata rau".

Atacantul brazilian al echipei Bastia, Brandao, care l-a lovit cu capul in fata de Thiago Motta (Paris Saint-Germain) la un meci, a fost condamnat, joi, la o luna de inchisoare, insa pedeapsa ar putea fi comutata in munca in folosul comunitatii.

Brandao a fost condamnat de Tribunalul corectional din Paris. Instanta a decis si ca jucatorul brazilian sa achite o amenda de 20.000 de euro.

Sursa: Mediafax

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies