Sansa istorica pentru suporterii care vin la Craiova - Steaua: "Oricine poate pleca acasa cu o amintire de pe Oblemenco!"

Craiova - Steaua se vede la ProTV, joia viitoare de la ora 20:30

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Noiembrie 2014, 12:00
Data actualizarii: Vineri 28 Noiembrie 2014, 13:10

Oficialii clubului CSU Craiova le pregatesc o surpriza suporterilor care vin sa asiste la ultima partida de pe stadionul Ion Oblemenco.

Craiova intalneste Steaua, joia viitoare, iar a doua zi dupa meci vor incepe lucrarile de demolare a stadionului.

"Ne-am gandit ca fiecare suporter sa isi poata lua acasa o bucata de gazon, sau cate un scaun, dar probabil ca scaunele se vor refolosi fie pe stadionul Extensiv, unde ne vom muta in primavara, fie pe alte stadioane din judet, de liga a 2-a sau a 3-a."

"Biletele s-au pus in vanzare zilele trecute si pana acum s-au vandut cateva mii, atat pe online, cat si la case. Cererea este deosebit de mare.", a declarat Felix Grigore, managerul clubului CSU Craiova, la Sport.ro.

Oltenii viseaza sa cucereasca trofeul Cupei Romaniei in acest sezon si sunt convinsi ca pot scoate Steaua din competitie joia viitoare: "Sunt 11 meciuri oficiale fara infrangere, nu ne-am asteptat nici noi, dar stiam ca locul nostru nu este in coada clasamentului. In momentul asta, pot sa spun ca ne-am linistit un pic si ne gandim ca putem sa ne batem cu echipele fruntase ale Romaniei", a mai spus Felix Grigore.

Modifică setările cookies