SOC pe Camp Nou! Messi a inchis jocul, acum pleaca! Cu cine e gata sa semneze pentru o suma uriasa! 

SOC pe Camp Nou! Messi a inchis jocul, acum pleaca! Cu cine e gata sa semneze pentru o suma uriasa! 

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Spaniei si din istoria Champions Legue intr-o saptamana, acum e gata sa lase clubul la care jurase ca va juca toata viata! 

"Messi vrea sa-l urmeze pe Cesc Fabregas la Chelsea", e anuntul facut de Direct TV din Spania!

Messi a facut recent o declaratie care lasa loc de interpretari. A anuntat ca in acest sezon se concentreaza pe Barcelona, dar ca la finalul sezonului orice se poate intampla.

"Apoi vom vedea, in fotbal sunt multe schimbari. Desi am spus tot timpul ca vreau sa joc toata cariera aici, cateodata nu iese asa cum iti doresti". Tatal lui Messi a comepltat: "Lionel nu se simte respectat in Spania. Va pleca daca nu se schimba atitudinea fata de el". Desi nu a spus la ce anume se refera, toata lumea stie de problemele grave ale lui Messi cu fiscul Spaniol. Starul Barcei poate ajunge chiar si dupa gratii, impreuna cu tatal sau. In Spania se discuta deja de evaziune de 50 de milioane de euro, iar ancheta este in plina desfasurare!

Direct TV anunta ca Messi si-a ales deja tinta pentru vara viitoare. Vrea sa i se alature lui Fabregas la Chelsea, liderul neinvins din Premier League.

Messi are o clauza de reziliere de 250 de milioane de euro la Barcelona, suma accesibila pentru Roman Abramovic. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies