Încă un pas greșit pentru campioana mondială: Ucraina 1-1 Franța! Victorie clară pentru Țările de Jos! Aici rezumatele

Aici sunt toate rezumatele meicurilor de sâmbătă, 4 septembrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 23:31
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 00:18

Grupa A

 

  • LIVE SCORE | Meciurile de azi din preliminariile Campionatului Mondial! Ucraina - Franța, capul de afiș

Irlanda - Azerbaijan 1-1

Codașele grupei se vor înfrunta în meciul al cincilea din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Ambele echipe au înregistrat patru înfrângeri după primele patru meciuri, având chiar și același golaveraj, -3. 

Serbia - Luxemburg 4-1

Meciul dintre cele două naționale poate conta enorm în economia calificării la Campionatul Mondial din 2022. Serbia se poziționează pe locul secund, cu 7 puncte, în timp ce Luxemburg este pe trei, cu 6 puncte. 

Grupa D 

 

Finlanda - Kazakhstan 1-0

După prezența la Euro 2020, Finlanda forțează o calificare și la Campionatul Mondial din Qatar. Elevii lui Markku Kanerva și Kazakhstan au același număr de puncte, două puncte, însă Finlanda are o partidă mai puțin decât adversa astăzi. 

Ucraina - Franța 1-1

Main eventul acestei zile va fi duelul dintre ocupantele primelor două locuri din Grupa D. Vedetele lui Deschamps au 8 puncte după patru meciuri, în timp ce Ucraina a acumulat 4 puncte. 

 

Grupa F

 

Insulele Feroe - Danemarca 0-1

Danemarca este liderul incontestabil al Grupei F. După patru meciuri, elevii lui Kasper Hjulmand au punctaj maximum, în timp ce Insulele Feroe ocupă locul 5, cu doar 1 punct.

Israel - Austria 5-2

Cele două echipe au număr egal de puncte, 7, după patru meciuri și se poziționează pe locurile 2 și 3. Astfel, meciul din această seară ar putea decide o favorită pentru locul 2 din Grupa F. 

Scoția - Moldova 1-0

Scoția are 5 puncte după patru meciuri, aflându-se pe locul 4, în timp ce Moldova a acumulat doar 1 punct. Astfel, cu o victorie, băieții lui Steve Clarke pot spera la locul secund din grupă.

 

Grupa G 

 

Letonia - Norvegia 0-2

Grupa G este cea mai echilibrată din punct de vedere al punctajului. Norvegia se află pe locul 4, cu 7 puncte, iar Turcia este pe primul loc cu 8 puncte. Astfel, cu o victorie în Letonia, care se află pe locul 5, cu 4 puncte, norvegienii ar face un pas important spre urmărirea locului secund. 

Gibraltar - Turcia 0-3

Liderul Grupei G va juca cu echipa cea mai slab clasată. Turcii au obținut 8 puncte după patru meciuri și își doresc un succes în Gibraltar pentru a fi siguri că vor termina pe primul loc la finalul campaniei de calificare. 

Țările de Jos - Muntenegru 4-0

Ambele echipe se află la egalitate, cu 7 puncte după patru meciuri, și ocupă locurile doi și trei. Țările de Jos are avantajul golaverajului, fiind o diferență de 7 la 3 față de Muntenegru. 

 

Grupa H 

 

Cipru - Rusia 0-2

Rusia, ocupanta locului 2, cu 7 puncte, o va întâlni pe codașa grupei, Cipru, care a acumulat 4 puncte în patru meciuri. 

Slovenia - Malta 1-0

Cele două naționale au același număr de puncte, 4, diferența dintre ele făcând-o doar golaverajul, -1 la -2 în favoarea Sloveniei. 

Slovacia - Croația 0-1

Croația, care este liderul grupei, cu 7 puncte, va avea un meci dificil cu Slovacia, care a strâns 6 puncte în primele patru meciuri. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies