Fotbal extern

Lista cu voturile pentru Balonul de Aur, o mare țeapă!? Fanii lui Messi resping topul. Detaliile descoperite

Rețelele de socializare „au luat foc”, ieri, după ce în spațiu public a apărut o listă cu ierarhia din acest an la câștigarea „Balonului de Aur”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 09:41
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 09:53

Potrivit listei care a făcut vâlvă pe rețelele de socializare, fiind preluată de toate marile publicații ale lumii, câștigător ar fi Robert Lewandowski învingător, urmat de Leo Messi și de Karim Benzema.

Susținătorii lui Messi nu concep însă ca starul argentinian să nu câștige trofeul în acest sezon și au identificat câteva erori apărute în lista publicată pe rețelele sociale, pentru a demonstra că aceasta este falsă.

Potrivit acestora, lista este falsă, deoarece numele lui Cesar Azpilicueta este menționat de două ori, iar numele mai multor fotbaliști este scris greșit. Unul dintre fani le-a reamintit internauților că și în 2019 a apărut o listă similară, însă s-a dovedit atunci a fi falsă. Un altul este de părere că dacă lista ar fi avut un strop de veridicitate, atunci casele de pariuri ar fi schimbat imediat cotele la câștigarea trofeului.

France Football reia în acest an decernarea trofeului „Balonul de Aur”, după o pauză de un an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Câștigătorul Balonului de Aur 2021 va fi anunțat pe 29 noiembrie.

Modifică setările cookies