Inter Miami Lionel Messi MLS record Lionel Messi Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Lionel Messi a stabilit un nou record de la primul meci jucat pentru Inter Miami. A fost mai urmărit decât finala NBA 2022

Lionel Messi a debutat pentru Inter Miami, în partida câștigată în fața celor de la Cruz Azul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 10:12
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 10:35

În tribunele stadionului DRV PNK, cei aproximativ 21.000 de spectatori prezenți la meci au creat o atmosferă incendiară și s-au bucurat ca atare la reușita din prelungiri a lui Lionel Messi, cu care Inter Miami a câștigat, scor 2-1.

Printre celebritățile prezente la partidă s-au aflat și Kim Kardashian, Serena Williams, LeBron James, David Beckham alături de soție și de copii, dar și Marc Anthony.

Record de audiență pentru meciul de debut al lui Lionel Messi

Impactul prezenței campionului mondial s-a resimțit încă de la prima partidă în care a evoluat.

Pe lângă cei aproximativ 21.000 de oameni prezenți pe stadion, peste 12,5 milioane de persoane au urmărit confruntarea la nivel internațional, ceea ce reprezintă cel mai vizionat meci de fotbal din toate timpurile, în Statele Unite, anunță El Grafico. 

Anul trecut, finala NBA dintre Golden Warriors și Boston Celtics a strâns 12,4 milioane de oameni, în timp ce finala Super Bowl din acest an, dintre Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs a fost urmărită de 10,3 milioane de oameni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!