L-a umilit pe Dybala, dar a fost scos inlocuit imediat! Un jucator a aflat pe teren ca mama sa a MURIT! VIDEO
Vineri 12 Octombrie 2018, 18:22

L-a umilit pe Dybala, dar a fost scos inlocuit imediat! Un jucator a aflat pe teren ca mama sa a MURIT! VIDEO

Sarbatoarea sud-americana la care au luat parte arabii a fost umbrita de o veste tragica. 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Arabia Saudita gazduieste un mini turneu la care iau parte nationala Argentinei si Braziliei, dar si echipa Irakului. Seicii au pus pe masa 1 milion de dolari echipei care va castiga turneul, iar stadionul pentru partida dintre Argentina si Brazilia este sold out. 

Argentina a castigat la scor, 4-0, contra celor din Irak, cu o echipa formata din jucatori mai putin cunoscuti.

Irakianul Bashar Resan a facut un meci bun pana in minutul 74, cand a fost inlocuit de pe teren. Oficialii echipei i-au dat atunci vestea cea proasta: mama sa murise in dimineata partidei, iar vestea ajunsese abia atunci la stadion.

Bashar a parasit cantonamentul si nu va mai juca in partidele urmatoare. Mama jucatorului de la Persepolis era bolnava, iar toate reusitele jucatorului ii erau dedicate.

In prima repriza a partidei cu Argentina, Bashar Resan reusise sa le dea mingea printre picioare lui Fabricio Bustos si Paulo Dybala, moment in care a fost aplaudat la scena deschisa.VIDEO PROTVPLUS.RO