Jurgen Klopp despre Putin: ”Este războiul unui om cu adevărat rău. Nu pricep cum un adult poate face așa ceva”

Jurgen Klopp Liverpool razboi Ucraina Vladimir Putin Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 10:19
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 10:23

Managerul lui FC Liverpool spune că ce se întâmplă în Ucraina este dincolo de puterea sa de înțelegere.

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că nu înţelege cum un adult, Vladimir Putin, poate pune întrega lume în pericol, prin invadarea Ucrainei, informează dailymail.co.uk, citat de news.ro.

"Este dincolo de puterea mea de înţelegere. Am 54 de ani, aproape 55 de ani şi nu înţeleg cum un adult (n.r. - Putin) poate pune întreaga lume într-o astfel de situaţie, în special pe oamenii din Ucraina. 

Cunosc atât de mulţi ucraineni şi ruşi. Evident, nu este vorba despre oameni, este războiul unui om cu adevărat rău. Trebuie să arătăm solidaritate. 

Aşa cum este întotdeauna în vremuri întunecate, ai nevoie de momente în care să te gândeşti la ceva. Este un lucru foarte greu de digerat. 

”Foşti jucători de-ai mei sunt probabil acum în război”

De acum trei zile, sau de când o fi început, suntem cu toţii în permanenţă la telefon. Foşti jucători de-ai mei sunt probabil acum în război, nu ştiu exact dacă s-au întors direct în ţara lor natală. 

Trebuie să arătăm solidaritate şi se pare că facem asta. Se pare că nu-l putem opri pe el (n.r. - Putin), a spus Klopp, pentru Viaplay Fotball, precizează sursa citată.

Liverpool a câştigat aseară Cupa Ligii Angliei, după loviturile de departajare, învingând-o în finală pe Chelsea, echipa patronată de Roman Abramovich, care s-a retras zilele trecute de la conducerea clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!