Megan Rapinoe Donald Trump Statele Unite ale Americii SUA Fotbal extern

Jucatoarea din nationala SUA care l-ar bate in acest moment pe Trump in cursa pentru presedintia tarii! A provocat discutii aprinse peste ocean!

Megan Rapinoe (34 de ani), una dintre vedetele nationalei feminine a Statelor Unite, l-a invinge pe Donald Trump in cursa pentru prezidentiale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2019, 10:23
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2019, 10:32

Megan Rapinoe (34 de ani) este una dintre vedetele nationalei feminine de fotbal a Statelor Unite. Ea a cucerit titlul mondial in weekend. De-a lungul turneului final din Franta, Rapinoe a provocat discutii aprinse, dupa ce a declarat ca "pentru a castiga titlul mondial e nevoie de jucatoare gay in echipa", dar si dupa ce a cerut ca femeile sa fie remunerate la fel ca barbatii.

De asemenea, Megan Rapinoe a spus ca se gandeste daca va merge la Casa Alba pentru intalnirea cu Donald Trump. Obiceiul este ca presedintele SUA sa ii primeasca pe sportivii campioni. Rapinoe a mai declarat ca daca va merge, l-ar putea da afara pe Trump de la Casa Alba.

Public Policy Polling: Rapinoe, sanse mai mari decat Trump la presedintie

Americanii au facut un sondaj privind inventia de vot dupa aceste discutii, iar rezultatele sunt mai mult decat surprinzatoare!

Potrivit Public Policy Polling, Megan Rapinoe este in acest moment creditata cu sanse mai mari decat Donald Trump la presedintia SUA!

Rezultatele sondajului PPP arata ca Megan Rapinoe se afla la 42% din intentiile de vot, in timp ce Trump e la 41%.

De asemenea, potrivit PPP, cei inca indecisi sunt in general votanti ai democratilor, ceea ce inseamna ca oricum ar acorda un vot anti-Trump.

Rapinoe ar putea deveni un candidat surpriza pentru 2020

Americanii scriu ca Megan Rapinoe ar putea fi un candidat surpriza la alegerile din 2020. Si nu ar fi prima figura din afara spectrului politic cu aceasta intentie.

Andrew Yang, un antreprenor, si Marianne Williamson, o activista si autoare din Texas, si-au declarat intentia de a candida din partea Partidului Democrat.

Modifică setările cookies